Om oss

Halloys folkens!!!

Navnet mitt er Ian Eric Petersen. Jeg har vært kokk i mange år på noen utsøkte steder; blant annet Era Ora i København, Engø gård på Tjøme og Belhaven på Kaldnes brygge. La meg fortelle deg historien om hvordan bloggen ble til fra ide til virkelighet.

Jeg liker å lese kokkeblogger, men la merke til at de fleste av disse var skrevet av amatørkokker og at bildene var lite tiltrekkende. Dessuten, når man leste oppskriftene var det lett for å misforstå fremgangsmåten… det var da jeg tenkte på at video oppskrifter må være tingen. Man kan pause, spole frem og tilbake, gjenta osv. Problemet er da at jeg ikke er noen Lars Von Trier når det gjelder filming og videoklipping, så jeg trengte hjelp fra kvalifiserte folk som hadde riktig utstyr!

Dermed hendvendte jeg meg til Wictor Faanes og Idefagskolen på Ramberg, der jeg la fram ideen min foran en hel klasse. Når jeg var ferdig med å fortelle om prosjeket mitt ble vi en gruppe på 7 unge, kreative og lidenskapelige mediaelever som sluttet seg til meg for å virkeligjøre drømmen min. Her har du Smaksløken’s team, uten dem og Idefagskolen hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre:

Catharina Håkenstad Pedersen – Prosjektleder

Ole Christian Grette – Film og Klipp

Torben Traaseth – Film og Klipp

Christian Lehne – Film og Klipp

Kathrine Haugholt – Web og Logo designer

Amar Resic – Webdesigner

Marius Lundh Håkestad – Webdesigner

Comments are closed.