Entrecôte med mangosalat og bearnaise-majones

Dette kjøttstykke er stappfyllt med smak og er perfekt til både steking og grilling. Du bestemmer hva som passer deg best. I denne oppskriften blir entrecôten servert med en lettvint og frisk mangosalat og en bearnaise- majones. Det skal bemerkes at denne versjonen av en bearnaise er MYE sunnere og har en bedre smak enn en posesaus, mens mangosalaten har noen fantastiske smaksfremhevende kvaliteter.

Entrecoté med mangosalat from Ian Eric Petersen on Vimeo.

Entrecôte med mangosalat

Ingredienser:

1 entrecôte per person

Marinade: 1 hvitløksfedd finhakket, stjerneanis, paprika, kummin, olje.

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til marinaden sammen og gni inn i biffen. Stek i en tørr panne, 2 minutter på hver side og la hvile i ytterligere 5 minutter før transjering.

“Bearnaise-majones”

Ingredienser:

1 egg
2 klyper salt

1 klype pepper
litt hvitvinseddik
neutral olje
finhakket estragon

Fremgangsmåte:

Ha egg, salt, pepper og eddik i et stavblender glass. Mix i et par minutter til en fyldig/luftig konsistens. Deretter blander du inn oljen, litt om gangen. Avslutt med finhakket estragon.

Mangosalat (1 person)

Ingredienser:

½ mango i terninger
½ chilli
½ vårløk
finhakket koriander
lime
1 klype salt og sukker

Fremgangsmåte:

Dette er superlettvint! Blann alle ingrediensene sammen og server. Så kan du bare kose deg med en nydelig, sommerlig rett.

Leave a Comment

* are Required fields